U bent hier

Onze annulatievoorwaarden

Annulatievoorwaarden

Wanneer is mijn inschrijving definitief?

Je inschrijving is definitief van zodra je onze elektronische bevestiging hebt ontvangen. Dat bevestigingsbericht wordt onmiddellijk verzonden nadat je via onze website hebt ingeschreven.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Je kunt door onvoorziene omstandigheden de opleiding waarvoor je hebt ingeschreven niet bijwonen?
Neem dan steeds zo spoedig mogelijk contact met ons op via training [at] brrc [dot] be!
Weet je meer dan één week voor de opleiding dat je verhinderd bent?
We kiezen in overleg met jou de beste oplossing:
 

  •  je laat je door een collega vervangen;

of

  • wij annuleren jouw inschrijving. Je hoeft niets te betalen of we storten het betaalde inschrijfgeld terug.

 

Weet je minder dan één week voor de opleiding dat je verhinderd bent?

Jammer genoeg kunnen we jouw inschrijving niet meer annuleren. Je bent alsnog het volledige inschrijfgeld verschuldigd of, indien je al had betaald, krijg je het betaalde inschrijfgeld niet teruggestort. Je kunt er ook voor kiezen om je door een collega te laten vervangen. Zo is het inschrijfgeld niet verloren.

Wat als een opleiding wordt geannuleerd?

Mochten wij wegens onvoldoende inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden een opleiding annuleren, dan nemen we contact met jou op om een concrete oplossing af te spreken.

Wat als de opleiding volgeboekt is?

Het maximale aantal deelnemers voor een opleiding wordt vooraf vastgesteld volgens de aard van de opleiding (bv. een klein aantal deelnemers voor een interactieve opleiding) of de locatie (bv. maximumcapaciteit van het auditorium of leslokaal). Het kan dus niet worden gewijzigd.

Als voor een opleiding de melding “volgeboekt” verschijnt en deze is nog niet gestart, kan je via een e-mail naar training [at] brrc [dot] be vragen om op een wachtlijst te worden ingeschreven. Mocht er een plaats vrijkomen, nemen wij contact met jou op en kan je wellicht alsnog deelnemen. Hoor je niets van ons, dan zijn er voor deze opleiding geen plaatsen vrijgekomen.

We houden jouw gegevens bij en informeren jou per e-mail wanneer de opleiding opnieuw wordt gepland. Zo kan je als eerste inschrijven!