Ons YouTube-kanaal

Welkom op BRRC

Vacature – Technicus oppervlakkenmerken - akoestiek (m/v/x)

Ben je creatief en nieuwsgierig; ben je handig en dynamisch; heb je zin voor precisie en een passie voor (meet)techniek? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je labo - en veldwerk kunt combineren? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technicus “oppervlakkenmerken – akoestiek” (m/v/x) het team in Waver komt versterken.

Ontwikkeling van de grondradartechniek voor wegconditieonderzoek – Researchverslag RV 46

Dit onderzoek vond plaats binnen een prenormatief project met subsidies van het Bureau voor Normalisatie (NBN), in partnerschap met het Institut Scientifique de Service Public (ISSeP).

Vacature - Wetenschappelijk kaderlid MSM (m/v/x)

Denk je dat mobiliteit vandaag de dag een echte uitdaging is? Dat gedeelde auto's voor morgen zijn? Dat onze wegen en infrastructuur zich nu moeten aanpassen aan deze veranderingen?
Dan ben jij misschien onze nieuwe collega die als wetenschappelijk kaderlid (m/v/x) ons team in Waver zal versterken.

Vacature – Onderzoeker BAC (m/v/x)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Onderzoeker BAC (m/v/x) het team in Sterrebeek komt versterken.

Vacature – Technologisch Adviseur BAC (m/v/x)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Technologisch Adviseur BAC (m/v/x) het team in Sterrebeek komt versterken.

Vacature – Technicus (m/v/x)

Ben je creatief, nieuwsgierig en heb je interesse voor het werkgebied van waterafvoer - en rioolstelsels? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?
Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technicus (m/v/x) het team in Waver komt versterken.

Vacature – Technicus voor het Laboratorium beton (m/v/x)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je labo - en veldwerk kunt combineren? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Technicus voor het Laboratorium beton (m/v/x) het team in Sterrebeek komt versterken.

Vacature – Wetenschappelijk kaderlid (m/v/x)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Wetenschappelijk kaderlid (m/v/x) het team in Sterrebeek komt versterken.

OCW-winteropleiding Duurzame wegen – 2019 – Productie, uitvoering en controle - dag 3

Pagina's