Articles in Taxonomy

Activiteitenverslag 2016-17

Kerntaken (1)

>>

Ons Activiteitenverslag over 2016-17 is enkel elektronisch beschikbaar en kan kosteloos van onze website worden gedownload.

Wij wensen u veel leesgenot!

Activiteitenverslag 2015

Kerntaken (1)

>>

Ons Activiteitenverslag over 2015 is enkel elektronisch beschikbaar en kan kosteloos van onze website worden gedownload.

Met een eenvoudige muisklik kiest u zelf het onderwerp, de thema’s of activiteiten waarover u meer wilt weten:

  • Visie & Middelen;
  • Projecten;
  • Dienstbetoon aan vakmensen & Uw contacten in het OCW;
  • Kennisoverdracht.

Wij wensen u veel leesgenot!

BRRC Presentation Brochure 2014

Kerntaken (1)

>>

Ever since it was established, BRRC has been assigned to promote technological progress in road construction through research and development. Over the years, the Centre has built a solid practice in serving professionals through technical and documentary assistance.

1952-2012: zestig jaar!

Kerntaken (1)

>>

Zo lang maakt het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw al werk van onderzoek en innovatie op wegengebied, voor alle spelers in de branche. Zestig jaar: tijd om een balans op te maken, maar ook en vooral om samen na te denken over hoe het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw morgen nog meer op de behoeften van professionals kan inspelen, in een volop veranderende omgeving. Er blijft immers een enorme behoefte aan onderzoek, om de uitdagingen voor de toekomst aan te gaan: mobiliteit, milieu, veiligheid, duurzame ontwikkeling, infrastructuur, enz.

Activiteitenverslag (2010)

Kerntaken (1)

>>

Na twee winters in een jaar (januari en december 2010) is duidelijk gebleken dat er dringend iets moet worden gedaan aan de staat van ons wegennet. Extreme weersomstandigheden hebben pijnlijk de vinger gelegd op de sluimerende wonde die is toegebracht door twee decennia stelselmatig te weinig investeren in het onderhoud van onze nochtans behoorlijk gedimensioneerde wegen. Het verheugt ons echter dat de politieke wil aanwezig lijkt om, met ruggensteun van de betere conjunctuur die zich aankondigt, het tij voor de wegenbouwbranche te keren.

Pagina's