Werken in het OCW

Onderzoek en ontwikkeling om met innovatieve ideeën veilige, duurzame en voor iedereen toegankelijke wegen en openbare ruimten te bouwen, vakmensen op het terrein adviseren, kennis delen door middel van publicaties en opleiding, dát is ons vak als onpartijdig onderzoekscentrum voor de Belgische wegenbranche!

Heb jij zin om daaraan mee te werken?

Bekijk dan onze vacatures, wij kunnen jouw talent en vaardigheden gebruiken!

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je labo - en veldwerk kunt combineren? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Technicus voor het Laboratorium beton (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je creatief, nieuwsgierig en heb je interesse voor het werkgebied van waterafvoer - en rioolstelsels? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?
  Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technicus (m/v) het team in Waver komt versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Technologisch Adviseur BAC (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Onderzoeker BAC (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Denk je dat mobiliteit vandaag de dag een echte uitdaging is? Dat gedeelde auto's voor morgen zijn? Dat onze wegen en infrastructuur zich nu moeten aanpassen aan deze veranderingen?
  Dan ben jij misschien onze nieuwe collega die als wetenschappelijk kaderlid (m/v) ons team in Waver zal versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Wetenschappelijk kaderlid (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je dynamisch, gedreven, nieuwsgierig en heb je een passie voor rekenwerk? Ben je geboeid door de wereld van de wegenbouw? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als calculator (m/v) het team in Woluwe komt versterken.


Het is mogelijk een open sollicitatie te sturen door middel van het contactformulier.