Werken in het OCW

Het team van het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW) innoveert elke dag voor duurzame en veilige wegen en openbare ruimten.
 
Ga samen met ons deze uitdaging aan, we zullen je competenties, talent en passie zeker ten volle benutten!
 
 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je labo - en veldwerk kunt combineren? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Technicus voor het Laboratorium beton (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je creatief, nieuwsgierig en heb je interesse voor het werkgebied van waterafvoer- en rioolstelsels? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?
  Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technicus (m/v) het team in Waver komt versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technologisch adviseur BAC (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Onderzoeker BAC (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Denk je dat mobiliteit vandaag de dag een echte uitdaging is? Dat gedeelde auto's voor morgen zijn? Dat onze wegen en infrastructuur zich nu moeten aanpassen aan deze veranderingen?
  Dan ben jij misschien onze nieuwe collega die als wetenschappelijk kaderlid (m/v) ons team in Waver zal versterken.

 • Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten? Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Wetenschappelijk kaderlid (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

 • Ben je dynamisch, gedreven, nieuwsgierig en heb je een passie voor rekenwerk? Ben je geboeid door de wereld van de wegenbouw?
  Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als Calculator (m/v) ons team komt versterken.


Het is mogelijk een open sollicitatie te sturen door middel van het contactformulier.