U bent hier

Vacature - Wetenschappelijk kaderlid (m/v)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor wegenbouw en milieu? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als wetenschappelijk kaderlid (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

Functie

Je werkt actief mee aan het opzetten en ontwikkelen van nieuwe onderzoeksprojecten en beproevingsprogramma’s (zowel in het laboratorium als op het terrein) in het domein van betonwegen en bestratingen. Daarnaast ben je ook betrokken bij technische adviesverlening op het vlak van milieuaspecten in de wegenbouw (recycling, waterbeheer, LCA, enz.), zowel intern als aan bedrijven en opdrachtgevende overheden.

Profiel

Je hebt een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur, bij voorkeur in een bouwkundige richting, of genoot een gelijkwaardige opleiding of ervaring.

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de wegenbouw en hebt zin voor ontwikkeling en innovatie, en variatie op het werk. Ervaring in het vakgebied, evenals een bijkomende opleiding en ervaring op het vlak van milieuhygiënische aspecten van materialen, zijn troeven. Je beschikt over kennis van milieuwetgeving (VLAREM, VLAREMA, VLAREBO, Waalse en Brusselse wetgeving in verband met afvalstoffen, enz.).

Je hebt ten minste vijf jaar beroepservaring, bij voorkeur in de wegenbouw of algemene bouwkunde.

Je bent zelfstandig en communiceert vlot. Je kan opgedane kennis zowel schriftelijk als mondeling helder overbrengen. Je werkt nauwgezet, neemt initiatief en bent een teamspeler.

Je bezit goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je beheerst de standaardcomputerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, enz.).

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar s [dot] hofman [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij je bij het OCW-team wil voegen.