U bent hier

Vacature - Onderzoeker (m/v)

Ben je creatief, nieuwsgierig en heb je interesse voor het werkgebied van waterafvoer- en rioolstelsels? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als onderzoeker (m/v) het team in Waver komt versterken.

Functie

Je verricht onderzoek en studies in het eigen werkgebied en in een multidisciplinaire context. In verband hiermee ontwikkel je beproevings- en demonstratie-opstellingen en beheer je beproevingsprogramma’s in het laboratorium en op het terrein. Je superviseert de uitvoering van endoscopisch onderzoek, de validatie van uitrusting voor visuele rioolinspectie en toepassing van het beheersysteem voor inspectie- en meetgegevens in een GIS-omgeving. Je werkt de inhoud voor opleidingen aan medewerkers van de bedrijven in de sector uit en geeft opleiding.

Profiel

Je hebt een master burgerlijk of industrieel ingenieur (specialisatie bouwkunde of elektromechanica), of een gelijkwaardige opleiding of ervaring.

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de wegenbouw. Je hebt ten minste vijf jaar beroepservaring, bij voorkeur op het vlak van waterafvoer- en rioolstelsels en/of rioolreparatie en -renovatie. Kennis van fysica is een troef. Ervaring in het gebruik van een beheersysteem voor inspectie- en meetgegevens in een GIS-omgeving en/of met specifieke software (AutoCad, Labview, enz.) is ook een pluspunt.

Je bent creatief en communiceert vlot. Je hebt ervaring in het opstellen van verslagen en publicaties, evenals in het geven van lezingen en presentaties. Je werkt nauwgezet, neemt initiatief, kunt leiding geven en in teamverband werken.

Je bezit goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Enige kennis van het Duits is een troef. Je beheerst de standaard-computerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, enz.).

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Interne opleiding in het werkgebied.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar h [dot] vanhove [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij het OCW-team wil vervoegen.

Contact: