U bent hier

Vacature - Calculator (m/v)

Ben je dynamisch, gedreven, nieuwsgierig en heb je een passie voor rekenwerk? Ben je geboeid door de wereld van de wegenbouw?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als calculator (m/v) het team in Woluwe komt versterken.

Functie

Je werkt mee aan de berekening en inning van de bijdragen die ressorterende aannemers aan het OCW betalen om zijn opdracht als collectief onderzoekscentrum te kunnen vervullen.

In verband hiermee bied je ondersteuning bij de opsporing van uitgevoerde wegen- en rioleringswerken en uitvoerders, verifieer je inkomende eindstaten, voer je de technische beoordeling ervan uit en bereken je de verschuldigde bijdragen. Je voert ook de bijbehorende administratieve taken (opstellen van afrekeningen en begeleidende correspondentie, telefonische contacten, enz.) uit en houdt de database bij.

Je bent nauw betrokken bij de optimalisatie van de toepasselijke bedrijfsprocessen.

Profiel

Je hebt een relevante opleiding in de bouwkunde en/of ten minste vijf jaar technisch-administratieve ervaring in de (wegen)bouw.

Je bent geïnteresseerd in de technische aspecten van wegen- en rioolbouw. Je kunt eindstaten en plannen van wegen- en rioleringswerken analyseren, berekeningen maken en relevante technisch-administratieve taken uitvoeren.

Je bent flexibel, leergierig en communiceert vlot. Je kunt nauwgezet, georganiseerd, volgens planning, zelfstandig en in teamverband werken.

Je bent vlot tweetalig (Nederlands en Frans). Je beheerst de standaardcomputerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, enz.).

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Interne en externe opleiding in het werkdomein.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar s [dot] hofman [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij je bij het OCW-team wil voegen.